Pochod Kokořín – Harasov
Pochodnický spolek

Pochodnický spolek se věnuje přípravám a organizaci pochodů pro širokou veřejnost.

Propozice:
Ocenění:
Registrace:
Platby příspěvků:
Leták:
Mapy + Trasa:
Fotogalerie:
Pochod VKCV

Vážení pochodníci a kamarádi,

v souvislosti s plánovanými protiepidemickými opatřeními, jako klíčovými prvky ke zlepšení vývoje současné situace a zhoršující se epidemiologickou situací, jsme nuceni v letošním roce už podruhé zrušit oblíbený pochod „Mezi hrady“, který se měl uskutečnit na Kokořínsku ve dnech 16. – 17. 10. 2020. Přestože nás to velmi mrzí, je zdraví nás všech přednější. Je to koneckonců to nejcennější, co máme.

Vynaložené náklady na organizaci a přípravu, jak letního pochodu, tak i podzimního pochodu, včetně storno poplatků převýšily vybrané příspěvky a nelze je vrátit. Jsou to okolnosti a skutečnosti, které jsme v době plánování obou pochodů nemohli znát a ani je s předstihem predikovat. Není to problém na Vaší straně, ani na straně Pochodnického spolku, jako organizátora, ale je to společný problém nás všech a celé společnosti.

Rozhodli jsme se, že Vám, kteří jste se zaregistrovali zašleme na naše náklady už připravenou medaili s certifikátem. Rádi bychom Vás proto požádali o zaslání Vaší doručovací adresy na náš mail: minarik@pochodnickyspolek.cz. (Podmínkou je uhrazená platba za registraci)

Pokud máte uhrazenou noční prohlídku hradu, tak Vám bude částka za prohlídku  navrácena na účet, ze kterého jste odesílali platbu. Účastníkům za sníženou registraci bude zaslán dekret, button a silikonový náramek.

Ten kdo je zaregistrován na tento pochod a bude se registrovat zároveň  na další ročník, automatiky dostane ne na příštím ročníku pochodu mezi hrady nášivku .

Velmi si vážíme Vaší podpory a loajality k Pochodnickému spolku a proto, jako výraz poděkování, Vám necháme v příštím roce připravit navíc ještě hodnotný dárek.

Věříme, že tuto situaci pochopíte a zůstanete nám i nadále nakloněni. My se na oplátku budeme snažit Vaší důvěru nezklamat, a jakmile to okolnosti dovolí, připravit Vám další krásné pochody.

Váš tým Pochodnického spolku